Veelgestelde vragen

Nee, BinkBoot Private Tours biedt, als u rechtstreeks bij ons boekt, zoals de naam ook al zegt, privé tochten aan voor gezelschappen tot maximaal 12 personen. Indien u niet rechtstreeks bij ons boekt, maar via een tussenpersoon, kan dat soms anders zijn. Informeer in die gevallen bij de tussenpersoon bij wie u boekt.

De Bink is een oersterke dubbelwandige voormalige Marine-tender. boot van polyester. De Bink is in 1970 gebouwd met de naam WM4-7001. In 1998 is de boot door de Rijkswerf in opdracht van de Marine geheel opnieuw opgebouwd. Daarbij is de naam veranderd in WM4-9802. De boot is 11,18 meter lang en 3,27 meter breed en heeft een diepgang van 1 meter. De boot heeft een kajuit en een dektent, heeft een gewicht van 6.000 kg en 2.500 kg ballast. In 2019 is de boot voorzien van een splinternieuwe Sole 6 cilinder Diesel motor van 100 pk en een krachtige boegschroef, zodat de boot makkelijk manoeuvreerbaar is.

De boot is uitsluitend bereikbaar via een (smalle) steiger. Daarnaast heeft de boot enkele opstapjes. Hierdoor is de boot niet toegankelijk voor mindervaliden die zijn aangewezen op een rolstoel of rolator en niet zelfstandig aan boord kunnen komen. 

U kunt via de website direct een tocht boeken en met ideal betalen. Bij telefonische reserveringen of via de e-mail, sturen wij een betaalverzoek toe.

De Bink heeft zowel een ruime kajuit als een overdekte kuip waarvan de zijwanden kunnen worden afgesloten. Hierdoor is onder bijna alle weersomstandigheden met de Bink te varen. Met harde wind zal echter niet op het Gooimeer worden gevaren, maar wordt uitgeweken naar rustiger vaarwater. Als het weer varen echt niet toelaat, zal de tocht worden verplaatst naar een andere dag naar keuze.

U kunt via de website www.BinkBoot.nl een tocht reserveren en afrekenen. Ook kunt u telefonisch of via de mail reserveren.

Tel: 06-202 77 076

Email: info@binkboot.nl

Wij zijn sinds 2019 gevestigd in de havenkom van Almere- Haven, nabij het adres “sluis 3, 1357 NZ Almere”.

Maar vanaf 1 juni 2023 verhuizen wij naar de Noorderplassen. onze nieuwe locatie is dan:
Trekvogelweg 10
1316 AN Almere
steiger naast restaurant "Brasserie 10" van camping "Waterhout"

Er mogen maximaal 12 passagiers mee. Hoewel de Bink technisch geschikt is voor grotere groepen, mogen er op grond van wettelijke voorschriften en de afgesloten passagiersverzekering, maximaal 12 passagiers mee. Dit is onafhankelijk van de leeftijd van de passagiers.

 

De Bink is te huur voor een minimale periode van 90 minuten. De basisprijs is € 24,95 per 90 minuten per persoon.

Ja dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden en de prijs.

Nee, het is niet toegestaan om zelf meegenomen eten en drinken aan boord te nuttigen. Er zijn tegen betaling drankjes aan boord verkrijgbaar en op verzoek is tegen betaling ook een borrelplank, franse kaasplank of appelgebak mogelijk.

In uitzonderingsgevallen kan het verbod om zelf eten en drinken mee te nemen worden afgekocht tegen een vergoeding van € 5,- per persoon.

Ja leuk. Als u de boot wilt versieren is dat geen probleem als u dat bij de boeking aangeeft en 15 minuten voor aanvang van de tour aanwezig bent. De versieringen moeten na afloop van de tocht weer worden verwijderd.

Ja leuk. Wie het leuk vindt om even aan het roer te staan en zelf te varen, kan dat altijd even bij de schipper aangeven. Een vaarbewijs is niet nodig. Uiteraard is de schipper altijd in de buurt om aanwijzingen te geven.

Binnen de geboekte tijd kan er ook voor worden gekozen om ook even te zwemmen, een onbewoond eilandje te bezoeken of voor anker te gaan om te zonnen op het dek. Aan boord zijn altijd opblaasbare zwemspullen aanwezig. Dus neem lekker een handdoek en zwembroek mee.

Voor de mogelijkheden van asverstrooïngen op het water verwijzen wij naar "Waterrust Asverstrooïng op het water"

Home

Winkelwagen
Scroll naar boven